.
Χορήγηση στοιχείων. PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 28 Νοέμβριος 2019 02:05

Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε.

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δ/νση: Λ. Συγγρού 80-88, 7ος όροφος

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. www.osyape.gr

τηλ. προέδρου: 6932442294 – τηλ. γραμματέα: 6977504710

 

                                                                                                      Αθήνα 27 /11 /2019

                                                                                                Αριθμ. Πρωτ.:152

 

                                                                            Προς :

                                                                                                     Προϊστάμενο Δ/νσης

                                                                                                            Διοικητικού-Οικονομικού

                                                                                     Π.Ε. Έβρου

 

 

Θέμα: Χορήγηση στοιχείων.


Με αφορμή την ηλεκτρονική διαβίβαση στην Ομοσπονδία μας εγγράφου με υπογραφές συναδέλφων της Δ/νσής σας, όπου διαμαρτύρονται για την μη ένταξή τους στην ΕΣΣΕ, το οποίο και σας αποστέλλουμε παρακαλούμε να μας ενημερώσετε :


 Εάν τα καθήκοντα για τα οποία έχουν τοποθετηθεί στις θέσεις, που υπηρετούν οι συνάδελφοι απαιτούν καθημερινή εκτέλεση εξωτερικής υπηρεσίας ή περιστασιακή.


 Εάν συμμετέχουν σε Επιτροπές που εκτελούν εξωτερική υπηρεσία σε καθημερινή βάση ή περιστασιακά.


 Εάν έχουν συμπεριληφθεί σε εισήγησή σας και κατ’ επέκταση σε Απόφαση Περιφερειάρχη για ανάλογη μείωση του ωραρίου τους, κι αν όχι γιατί.

 

Σημειώνουμε επίσης για ενημέρωσή σας ότι:


- Συλλογική Σύμβαση Εργασίας με εργασιακά θέματα υπογράφηκε για 1η φορά από την ΟΣΥΑΠΕ, μέσα από σκληρή διαπραγμάτευση. Δεν αποτελεί προϊόν μιας «γραφειοκρατικής» διαδικασίας, αλλά ούτε και αποτυπώνει το σύνολο των ζητημάτων, που διεκδικήσαμε. Απαιτείται δράση και συντονισμένη προσπάθεια προκειμένου να επεκταθούν οι ρυθμίσεις της ΣΣΕ και σε άλλους κλάδους και σε άλλα ζητήματα.


- Στα υπό διαπραγμάτευση ζητήματα είχαμε θέσει και αιτήματα, που αφορούν τους συναδέλφους των Διοικητικών - Οικονομικών ειδικοτήτων, όπως την επαναφορά της «μηχανογραφικής άδειας», 1 μέρας το μήνα και άλλα ζητήματα, που δεν έγιναν αποδεκτά από το Υπουργείο Εσωτερικών.


Αναμένοντας την απάντησή σας, σας καλούμε σε συνεργασία με τον Σύλλογό σας να συμβάλετε εποικοδομητικά στην ολοκληρωμένη εφαρμογή των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας και την προσπάθεια επέκτασης κατακτήσεων και δικαιωμάτων και επίλυσης προβλημάτων των συναδέλφων μας.

 

Κοιν/ση :


1. Σύλλογο Υπαλλήλων Π.Ε. Έβρου.

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                               Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ                                                                  ΤΖΑΚΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

 
Απάντηση για την διαβίβαση εγγράφων. PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 28 Νοέμβριος 2019 01:56

Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε.

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δ/νση: Λ. Συγγρού 80-88, 7ος όροφος

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. www.osyape.gr

τηλ. προέδρου: 6932442294 – τηλ. γραμματέα: 6977504710

 

                                                                                                       Αθήνα 27 /11 /2019

                                                                                                   Αριθμ. Πρωτ.:151

 

                                                                                Προς :
                                                                                                                          Πρόεδρο Συλλόγου Υπαλλήλων

                                                                                                                            Π.Ε. Έβρου συνάδελφο Π. Βίτσα

 

Θέμα: Απάντηση για την διαβίβαση εγγράφων.

 

Συνάδελφε αναφορικά με την ηλεκτρονική διαβίβαση στην Ομοσπονδία, στις 22 Νοέμβρη τριών εγγράφων με υπογραφές συναδέλφων, με θέμα «Υποβολή αιτημάτων προς συζήτηση στο Δ.Σ. της ΟΣΥΑΠΕ», προκειμένου «να αποτελέσουν θέματα συζήτησης του Δ.Σ. της ΟΣΥΑΠΕ, στις 26-11-2019», το ΔΣ σημειώνει τα εξής:


1.Θεωρούμε αυτονόητο για όλους, ότι πριν αποστείλει ένας πρόεδρος έγγραφα αιτήματα μελών του Συλλόγου του προς την Ομοσπονδία οφείλει πρώτα να τα διαβιβάσει στο Διοικητικό του Συμβούλιο, να πραγματοποιήσει σχετική συζήτηση και να δώσει συγκεκριμένες απαντήσεις, λαμβάνοντας θέση για τα ζητήματα, που θέτουν οι συνάδελφοι. Τέτοιες ενέργειες δεν έγιναν και επιλέξατε να αναπαράγετε μια στείρα διαμαρτυρία.


2. Παρόλο που οι υπογράφοντες συνάδελφοι κριτικάρουν συνολικά την ΣΣΕ, ενώ αναφέρονται μόνο στο ζήτημα της μείωσης του ωραρίου κι όχι στο σύνολο των θεμάτων που επιλύει, δεν μας εξηγούν εάν τα καθήκοντα για τα οποία έχουν τοποθετηθεί στις θέσεις, που υπηρετούν απαιτούν καθημερινή εκτέλεση εξωτερικής υπηρεσίας ή περιστασιακή.


Θα θέλαμε να μάθουμε εάν οι συγκεκριμένοι υπογράφοντες συνάδελφοι της Π.Ε. Έβρου – μέλη του Συλλόγου σας εκτελούν εξωτερική υπηρεσία πλήρως και αποκλειστικώς (με την έννοια που τίθεται στη ΣΣΕ) ή εάν συμμετέχουν σε τυχόν Επιτροπές που εκτελούν εξωτερική υπηρεσία περιστασιακά.

Στη περίπτωση κατά την οποία οι συνάδελφοι συμμετέχουν σε Επιτροπές που εκτελούν εξωτερική υπηρεσία έστω και περιστασιακά, θα θέλαμε να μάθουμε με ποιανού ευθύνη οι συνάδελφοι δεν έχουν συμπεριληφθεί στις εισηγήσεις των Δ/ντών των υπηρεσιών τους και στις σχετικές Αποφάσεις του Περιφερειάρχη, ώστε κατ’ ελάχιστο να «μειώνεται ο ημερήσιος χρόνος απασχόλησης τους κατά την ημέρα της εξωτερικής τους εργασίας κατά μία (1) ώρα» και να «χορηγείται μία (1) ημέρα επιπλέον κανονική άδεια τον χρόνο».

Προκειμένου να έχουμε σαφή εικόνα απευθύνουμε σχετικό έγγραφο ερώτημα στις υπηρεσίες των συγκεκριμένων συναδέλφων (συνημμένα έγγραφα) και θα περιμένουμε και την σχετική τοποθέτηση του Συλλόγου σας.


3. Αν και είναι γνωστή και σε σένα, η συζήτηση που έχει γίνει στο Γ.Σ. και το Συνέδριο της Ομοσπονδίας για τα ζητήματα των ΣΣΕ και οι σχετικές αποφάσεις που ελήφθησαν, προκύπτει η ανάγκη να επαναλάβουμε ότι :


- Συλλογική Σύμβαση Εργασίας με εργασιακά θέματα υπογράφηκε για 1η φορά από την ΟΣΥΑΠΕ, μέσα από σκληρή διαπραγμάτευση.
Δεν αποτελεί προϊόν μιας «γραφειοκρατικής» διαδικασίας, αλλά ούτε και αποτυπώνει το σύνολο των ζητημάτων, που διεκδικήσαμε.
- Στα υπό διαπραγμάτευση ζητήματα είχαμε θέσει και αιτήματα, που αφορούν τους συναδέλφους των Διοικητικών - Οικονομικών ειδικοτήτων, όπως την επαναφορά της «μηχανογραφικής άδειας», 1 μέρας το μήνα και άλλα ζητήματα, που δεν έγιναν αποδεκτά από το Υπουργείο Εσωτερικών. Θεωρούμε ότι γνωρίζεις καλά πως σε μια διαπραγμάτευση, στις αρνήσεις που αντιμετωπίζεις ή σταματάς την διαδικασία και προχωράς σε κινητοποιήσεις ή εν τέλει «υποχωρείς».

Δεν νομίζoυμε ότι στο Σύλλογο Υπαλλήλων της ΠΕ Έβρου έχετε βρει ή έχετε εφαρμόσει άλλη μέθοδο ή έχετε καταφέρει να επιλύσετε ζητήματα των συναδέλφων με διαφορετικούς τρόπους.


4. Η αναπαραγωγή πανομοιότυπων κειμένων, που μάλιστα χρησιμοποιούν απαράδεκτους χαρακτηρισμούς για «αντισυνταγματική και άδικη μεταχείριση» των υπαλλήλων εξαιτίας της εφαρμογής της ΣΣΕ, συσκοτίζει την πραγματικότητα και ρίχνει νερό στο μύλο της κυβερνητικής πολιτικής, που θέλει να χτυπήσει το θεσμό των Συλλογικών Συμβάσεων, όπως έκανε και με το «αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο», που ψήφισε πρόσφατα και το οποίο η παράταξη με την οποία έχεις εκλεγεί στην Ομοσπονδία έκρινε ως «θετικό».

5. Τέλος το γεγονός ότι οι συνάδελφοί σας, που υπογράφουν το ένα έγγραφο, το απευθύνουν και σε άλλους τρεις Συλλόγους της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, το εκλαμβάνουμε ως προσπάθεια συντονισμού και κοινής δράσης προκειμένου να επεκταθούν οι ρυθμίσεις της ΣΣΕ και σε άλλους κλάδους και σε άλλα ζητήματα και βεβαίως προκειμένου να πετύχετε την ικανοποίηση και των αιτημάτων των συγκεκριμένων συναδέλφων.


Γι αυτό αναμένουμε να μας ενημερώσετε για τις πρωτοβουλίες, τις δράσεις και τις κινητοποιήσεις που θα προχωρήσετε, προκειμένου να τα πετύχετε και εφόσον κρίνετε ότι «μπορείτε», υπογράψτε ως Σύλλογος και Συλλογική Σύμβασή Εργασίας για τα μέλη σας με την Περιφερειακή Αρχή της Περιφέρειάς σας.
Μια τέτοια εξέλιξη θα έδινε ώθηση και σε άλλους Συλλόγους και στην Ομοσπονδία γενικότερα.


Συνημμένα έγγραφα

α. Έγγραφο προς Δ/νση Δημόσιας Υγείας & Κοιν. Μέριμνας Π.Ε. Έβρου.
β. Έγγραφο προς Δ/νση Διοικητικού-Οικονομικού Π.Ε. Έβρου.

Κοιν/ση

1.Μέλη Δ.Σ. Συλλόγου Υπαλλήλων Π.Ε. Έβρου.
2. Σύλλογο Υπαλλήλων Π.Ε. Καβάλας.
3. Σύλλογο Υπαλλήλων Π.Ε. Ξάνθης.

4. Σύλλογο Υπαλλήλων Π.Ε. Ροδόπης & ΚΥ.
5. Σύλλογο Υπαλλήλων Π.Ε. Δράμας.

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                       Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ                                          ΤΖΑΚΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

 

 

 
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΔΑΣΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 28 Νοέμβριος 2019 01:53

Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε.

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δ/νση: Λ. Συγγρού 80-88, 7ος όροφος

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. www.osyape.gr

τηλ. προέδρου: 6932442294 – τηλ. γραμματέα: 6977504710

 

                                                                                        Αθήνα 27/11 /2019

                                                                                     Αριθμ. Πρωτ.:150

 

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΔΑΣΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 

Το αίτημα για μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους, ενάντια στις απολύσεις είναι κοινό και εκφράζει όλους τους εργαζόμενους σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Στηρίζουμε την πανελλαδική κινητοποίηση των συμβασιούχων εργαζομένων στις δασικές υπηρεσίες της χώρας, που οργανώνεται από την Ομοσπονδία Συλλόγων στις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις (ΟΣΕΑΔΕ) και την Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή των Συμβασιούχων συναδέλφων στις δασικές υπηρεσίες, στις 2 Δεκέμβρη 2019, στις 12.00, στην Αθήνα στο Υπουργείο Εργασίας, Σταδίου 29,πλατεία Κλαυθμώνος.

Απαιτούμε μαζί τους :

 Να σταματήσουν τώρα οι απολύσεις.

 Την 12μηνη ανανέωση των συμβάσεων των συνάδελφων συμβασιούχων όλων των «Κοινωφελών» προγραμμάτων και των εργαζομένων στην Πυροπροστασία, στις Δασικές Υπηρεσίες.

 Την μετατροπή των συμβάσεων, σε αορίστου χρόνου, για μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους.

 Την άρση όλων των νομικών περιορισμών, για την μετατροπή των συμβάσεων σε αορίστου χρόνου.

 Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού σε όλες τις υπηρεσίες.

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                  Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ                                                      ΤΖΑΚΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

 
Να ακυρωθεί το απαράδεκτο πρόστιμο που επιβλήθηκε στον συνδυασμό «Ανταρσία στην Κεντρική Μακεδονία» PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 28 Νοέμβριος 2019 01:49

Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε.

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δ/νση: Λ. Συγγρού 80-88, 7ος όροφος

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. www.osyape.gr

τηλ. προέδρου: 6932442294 – τηλ. γραμματέα: 6977504710

 

                                                                                       Αθήνα 27 /11 /2019

                                                                                   Αριθμ. Πρωτ.:149

 

 

Να ακυρωθεί το απαράδεκτο πρόστιμο που επιβλήθηκε στον συνδυασμό «Ανταρσία στην Κεντρική Μακεδονία»

 

Η Επιτροπή Ελέγχου δαπανών και εκλογικών παραβάσεων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης επέβαλλε το εξοντωτικό πρόστιμο των 50.000 ευρώ (!) στον Περιφερειακό Σύμβουλο Θανάση Αγαπητό και στον συνδυασμό «Ανταρσία στην Κεντρική Μακεδονία – Αντικαπιταλιστική Αριστερά» για τρία πανό που υποτίθεται ότι τοποθετήθηκαν στις Σέρρες.

Το πρόστιμο έχει επιβληθεί με βάση το άρθρο 14 παρ. 1 εδ. γ΄ του ν. 3870/2010 ενώ σύμφωνα με το άρθρο 14 παρ. 2 του ίδιου νόμου υποχρέωση καταβολής του προστίμου έχει ο υποψήφιος περιφερειάρχης ή δήμαρχος. Το απαράδεκτο θεσμικό πλαίσιο που αξιοποιείται και για την συγκεκριμένη εξοντωτική ποινή, δεν έχει καμιά σχέση με την προστασία του περιβάλλοντος ή τη λεγόμενη ευπρέπεια των πόλεων και πρέπει να αλλάξει.

Ανάλογα πρόστιμα που έχουν επιβληθεί και σε άλλους Δήμους και παρατάξεις, αξιοποιούνται κατά το δοκούν και με στόχο να φιμώσουν ή να περιορίσουν την κοινωνική δραστηριότητα συνδικάτων, φορέων του λαϊκού κινήματος, πολιτικών κομμάτων που αντιτίθενται στην ασκούμενη αντιλαϊκή πολιτική. Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη αυτή απόφαση και ζητάμε:

• Την άμεση ακύρωση του εξοντωτικού αυτού προστίμου.

• Την κατάργηση όλων των σχετικών αντιδημοκρατικών διατάξεων.

 

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                            Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ                                                               ΤΖΑΚΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

 

 

 
Για την μισθολογική κατάταξη στο πλαίσιο της κινητικότητας. PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 19 Νοέμβριος 2019 15:57

Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε.

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δ/νση: Λ. Συγγρού 80-88, 7ος όροφος

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. www.osyape.gr

τηλ. προέδρου: 6932442294 – τηλ. γραμματέα: 6977504710

 

                                                                                                 Αθήνα 18/11 /2019

                                                                                             Αριθμ. Πρωτ.:148

 

                  Προς

                                                      1. Υπουργείο Οικονομικών

                                               α. Γραφείο Υπουργού

                                                         (  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. )

                                                                                                β. Γραφείο Υφυπουργού Δημοσιονομικής Πολιτικής

                                                              ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. )

                                                     2. Υπουργείο Εσωτερικών

                                             α. Γραφείο Υπουργού

                                                                                                       β. Γενική Δ/ση Ανθρώπινου Δυναμικού Δημόσιου Τομέα

                                                    γ. Δ/νση Προσωπικού Τ.Α.

 

Θέμα: Για την μισθολογική κατάταξη στο πλαίσιο της κινητικότητας.

 

Με μια απαράδεκτη ερμηνεία του νόμου της κινητικότητας (ν.4440/2016) έρχονται αντιμέτωποι υπάλληλοι των Περιφερειών.
Συγκεκριμένα οι υπάλληλοι, που είχαν αναγνωρίσει στο φορέα προέλευσης μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών, στον φορέα υποδοχής δεν αναγνωρίζεται, με αποτέλεσμα να μην κατατάσσονται στο ίδιο μισθολογικό κλιμάκιο, που κατείχαν πριν την μετάταξή τους.

Αναφερόμαστε στις περιπτώσεις, που η μετάταξη γίνεται στον ίδιο κλάδο και επομένως ο υπάλληλος εκτελεί τα καθήκοντα του συγκεκριμένου κλάδου. Εξάλλου σύμφωνα και με το άρθρο 30 του ν.3528/2007 ο υπάλληλος είναι υποχρεωμένος να «εκτελεί τα καθήκοντα του κλάδου ή της ειδικότητας του».

Αμφισβητούνται με αυτές τις ερμηνείες τα καθήκοντα των υπαλλήλων, που απορρέουν από τον κλάδο ή την ειδικότητα με την οποία διορίστηκαν, αμφισβητείται η απόφαση του Υπηρεσιακού Συμβουλίου του φορέα προέλευσης περί συνάφειας του μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών και έμμεσα η συνάφεια της προϋπηρεσίας που παρείχαν.
Οι υπηρεσίες ανακάλυψαν νομοθετικό κενό!!! στο άρθρο 13 του ν. 4440/2016, με το οποίο αντικαταστάθηκε το άρθρο 71 του ν.3528/2007, σύμφωνα με την παρ. 2 του οποίου «ο υπάλληλος μετατάσσεται με το βαθμό και το μισθολογικό κλιμάκιο που κατέχει.
Και εμείς αναρωτιόμαστε; Σκοπιμότητα ή αβλεψία;
Ότι και να είναι, οφείλουμε να παρατηρήσουμε ότι οι «υπηρεσίες» «διυλίζουν τον κώνωπα…», όταν πρόκειται δικαιώματα των εργαζομένων και «…καταπίνουν την κάμηλον» όταν πρόκειται για κρατικές «υποχρεώσεις» προς τους επιχειρηματίες, τις οποίες οι κυβερνήσεις τακτοποιούν με μεγάλη ταχύτητα.
Απαιτούμε να ρυθμιστούν νομοθετικά αμέσως όλα τα σχετικά ζητήματα, που αφορούν τόσο τις μετατάξεις σε άλλο φορέα, όσο και τις μετατάξεις σε ανώτερη κατηγορία, που επίσης σε αρκετούς φορείς οι εργαζόμενοι κατατάσσονται σε χαμηλότερο από το προβλεπόμενο μισθολογικό κλιμάκιο.-

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                      Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

 

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ                                                  ΤΖΑΚΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

 
« ΈναρξηΠροηγούμενο12345678910ΕπόμενοΤέλος »

Σελίδα 6 από 115

fotografies2 arxeio2

syndesmoi2 epikoinonia2

bottom

designed by FREEextra.com - contact to webmaster - Διαχείριση